Erotikus portfólió fotózás a Nyugat-Dunántúlon – Horváth “Zsiri” Gábor


Prancz Ádám erotikus fotós, portfólió fotós, 
erotikus, akt és glamour fotózások, fotózás erotikus hirdetéshez

1982-ben születtem Zalaegerszegen, polgári néven Horváth Gáborként. Általános-, majd középiskolai tanulmányaimat is Zalaegerszegen folytattam, mint elektronikai műszerész. 2002-től Szombathelyen tanultam tovább a tanárképző főiskolán, mint számítástechnika tanár, majd 2006-ban diplomáztam.2006 óta foglalkozom fotózással amatőr szinten kisebb kompakt és bridge gépekkel, ezután 2008-tól kezdtem el komolyan is érdeklődni a fotózás tudománya iránt. Megvettem első tükörreflexes fényképezőgépemet és beleástam magam a szakkönyvekbe. A gyakorlati tudás elsajátításában nagyon sokat segített Zóka Pali (Zóka Fotó) fotós barátom és Szász András (Magyar Triatlon Szövetség hivatalos fotósa) kollégám.

2006-ban indítottuk útjára családi vállalkozásban az első városi információs portált és céges adatbázist, az Egerszeginfo-t. 2007-ben ennek keretein belül először szerveztük és rendeztük meg az Egerszeg Szépe online szépségversenyt, majd a nagy sikeren felbuzdulva 2008-ban ismét. Fotós szárnyaimat itt kezdtem el bontogatni, hiszen a jelentkezők egy részét én fotóztam.

2008. őszétől lettem a Zalai Hírlap rendezvényfotósa, bulifotósa. Megismerkedtem az újság elismert fotósaival (Pezzetta Umbertoval, Katona Tibivel), akiknek szintén sokat köszönhetek. Szabadúszó partifotósként az évek alatt megismertem a megye és a környék nevesebb szórakozóhelyeit, ahol értékes kapcsolatokra tettem szert.

A bulifotózás közben igyekeztem továbbképezni magam különböző szakkönyvek és szaklapok segítségével, és egyre gyakrabban fotóztam modelleket. Ebben láttam a fejlődés lehetőségét és a kihívást. 2009-től egy-egy fotópályázaton is próbálom megmérettetni magam (pl. Playboy PhotoArt) kisebb-nagyobb sikerrel. 2011-től a Zalaegerszegi Fotóklub újjáalapító tagja és webmaster-e lettem.

erotikus-portfolió-fotózás-zsiri-101.jpg
erotikus-portfolió-fotózás-zsiri-102.jpg
erotikus-portfolió-fotózás-zsiri-103.jpg
erotikus-portfolió-fotózás-zsiri-104.jpg
erotikus-portfolió-fotózás-zsiri-105.jpg
erotikus-portfolió-fotózás-zsiri-106.jpg