Erotikus portfólió fotózás a Dél Dunántúlon – Mammel Erik


Prancz Ádám erotikus fotós, portfólió fotós, 
erotikus, akt és glamour fotózások, fotózás erotikus hirdetéshez

A nevem Mammel Erik, 2006 óta foglalkozom modell- és rendezvényfotózással. Az elmúlt években meglehetős rutinra tettem szert az akt és erotikus fotózások területén, és ilyen tematikájú weboldalak üzemeltetése is kapcsolódik hozzám. A Girls’ Club 2008 év elején indult, ahol a már korábban készült fotózásaim eredményeit kezdtem el publikálni, illetve egy olyan platformot igyekeztem vele létrehozni, amely lehetőséget biztosít a jövőben egy független megjelenési lehetőségre, amelyet önmagam menedzselhetek és szerkeszthetek. 2009-ben csatlakoztam a Modellbázis fotós-modell közösségi oldalhoz, amely azóta Juhász Gábor barátommal közös tulajdonunk és kitartó munkánknak köszönhetően az egyik legelismertebb ilyen jellegű portál Magyarországon.

2010 óta belevágtunk modelltáborok és workshop-ok szervezésébe is, amelynek keretében rengeteg jó fotóssal és modellel kerültünk kapcsolatba. Közülük mindenképpen kiemelném Szipál Pétert, aki a híres fotós dinasztia immáron harmadik generációját képviseli, és akivel az eddigi közös munkánk még további igen hasznos együttműködést vetít előre. Ezen együttműködés jegyében jött az ötlet, hogy hozzuk létre ezt az oldalt, hiszen az erotikus jellegű fotózásokra szükség volt, van és még lesz is. A szakmai kapcsolatoknak köszönhetően ki tudtunk alakítani egy olyan partneri viszonyt az itt elérhető fotósokkal, melynek köszönhetően szinte az egész ország területén elérhető közelségbe kerül valamelyikünk mindazok számára, akik szeretnének maguknak-magukról egy jó minőségű és erotikus hangulatú portfóliót – mindezt elérhető áron.

Mint az oldal létrehozója és szerkesztője csak olyan fotósokat hívtam meg ide, akikkel dolgoztunk már együtt, megbízhatónak és szakmailag is tartok. Szipál Pétert kivéve mindenki más területen tevékenykedik a magánéletben, a fotózás viszont egy közös szenvedély nálunk, aminek köszönhetően nem vált egyikünk esetében sem berögzültté néhány sablon, kedvünket leljük a fotózásban, mindamellett, hogy munkáink minősége ugyanazon a szinten van, mint sok, önmagát professzionális szakembernek tartó “fotóművészé”… Számomra nagyon fontos, hogy ne erőltessek rá semmit egy modellre, hanem igyekezzem azt visszaadni a képeken, amit ő mutat saját magából, a kisugárzását, hiszen ezzel fog szembesülni az is, aki élőben találkozik vele!

Egy kis bemutató galéria a munkáimból a közelmúltból:

erotikus-portfolio-fotozas-mammel-erik-101.jpg
erotikus-portfolio-fotozas-mammel-erik-102.jpg
erotikus-portfolio-fotozas-mammel-erik-103.jpg
erotikus-portfolio-fotozas-mammel-erik-104.jpg
erotikus-portfolio-fotozas-mammel-erik-105.jpg
erotikus-portfolio-fotozas-mammel-erik-106.jpg
 1 

További információk és képek: Mammel Erik hivatalos weboldala

Közvetlen elérhetőség: info@mammelerik.hu és 30/9869-918